Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011-es szerelmi horoszkop

2011.08.15

 

2011 SZERELMI HOROSZKÓP

Kalandos szerelmi életre számíthat az összes jegy szülötte a 2011-es évben. Személyes előrejelzésért természetesen ajánlatos szakemberhez fordulni, az alábbiakban az egyes jegyekhez tartozó általános tendenciákra mutatunk rá.

KOS

A Kos szerelmi élete 2011-ben sem lesz unalmas, egysíkú. Egy stabil, sokat próbált kapcsolat mélyebbé válhat, míg a feszültségekkel teli, labilisabb kapcsolatokban komoly viharokra van esély és nyár elején akár szakításra is sor kerülhet. A magányos Kos jegyűek ebben az évben rengeteg kalandra, randevúra számíthatnak és bár ez első olvasásra lehet, hogy riadalmat kelt bennük, még az is lehetséges, hogy egy könnyed nyári flörtnek ígérkező kalandból mély szerelem szövődik.

BIKA

A Bika 2011-ben is stabilitást nyújt párjának, ám ügyelnie kell arra, hogy ne essen át a ló másik oldalára és kompromisszumok kötésére is hajlandó legyen. Sokkal könnyebben, oldottabban lubickol majd a boldogságban, kevesebb energiájába kerül, hogy elmerüljön érzéseiben, szerelmével intenzívebbé, gazdagabbá válhat kapcsolata. A magányos, vagy rendezetlen kapcsolatban élő Bikáknak jövőre lehetőségük lesz pontot tenni a lezáratlan ügyek végére és valami egészen újba kezdeniük. Megdöbbentő hirtelenséggel törhet életükbe a szerelem, egy olyan helyzetben, mikor nem is várnák.

IKREK

Az Ikrek számára rendkívül fontos a kommunikáció, s mivel a 2011-es év elején e téren nehézségeik adódhatnak, nagyon vigyázniuk kell, hogyan fújjanak visszavonulót. „Levegőssége”, rugalmas fiatalossága hirtelen váltásokra sarkallhatja az Ikreket, ezért ha párkapcsolatát fontosnak érzi, nap, mint nap tennie kell valamit a rettegett unalom elkerüléséért. Az egyedülállóknak pedig, bár ez nehéz számukra, ajánlatos két lábbal állni a földön és gondosan megvizsgálni minden „társjelöltet”, ugyanis nyitottságuk és kíváncsiságuk miatt könnyedén és meggondolatlanul ugranak bele olyan kapcsolatba, amit később valószínűleg megbánnak.

RÁK

2011 nyarán a magányos Rákok életébe megérkezhet a várva-várt szerelem! Természetesen kicsi a valószínűsége, hogy becsönget az ajtón az igazi, elengedhetetlen ezért, hogy kimozduljon a zárt ajtók, a gondosan felépített falak mögül és emberekkel találkozzon, lehetőséget adjon az ismerkedésre. A kapcsolatban élő Rákok szerelmi élete kiegyensúlyozott lesz és csöndes, a kötelék köztük és párjuk között megerősödhet, közös életük az eddiginél magasabb szinten folytatódhat.

OROSZLÁN

Magabiztossága az Oroszlánt 2011-ben sem hagyja el. Kisugárzásának hála ellenállhatatlan lesz és mindezért az égadta világon semmit sem kell tennie. Akik keresgélnek, alkalmuk lesz rengeteg új lehetőség közül válogatni. Bármi megeshet, a sok jelentkező között akár a nagy Ő is felbukkanhat! Lényeges azonban, hogy a stabil párkapcsolatban élő Oroszlánok nagyobb hangsúlyt fektessenek párjuk igényeire! Hajlamosak ugyanis megfeledkezni a másikról a nagy ragyogásban.

SZŰZ

Ha képes kicsit elengedni magát és utat engedni a számára oly’ ijesztő és kiszámíthatatlan érzelmeknek, akkor 2011 őszén betoppanhat a magányos Szűz életébe valaki. Lehetséges, hogy első látásra beleszeret, előfordulhat azonban az is, hogy az érkezőt először barátnak hiszi, ám később ebből a barátságból bontakozhat ki a szerelem. A 2011-es év második felét intenzitás jellemzi a Szűz életében. A társsal élők szakításon törhetik a fejüket, ahol ez mégsem történik meg, ott a pár szövetsége megerősödik, az előbb említett intenzitást, szenvedélyüket közös életük stabilizálásába fordíthatják.

MÉRLEG

Jól indul 2011 a Mérlegek számára. Tavasszal vonzó lesz és kiegyensúlyozott, párjával remek napoknak néznek elébe. Az egyedülálló Mérlegek sok-sok kalandra számíthatnak. Az év közepén kisebb harcokra, csapongóbb, végletesebb napokra van kilátás. Azért nincs ok a csüggedésre, mert az év vége felé újra ragyogó formában lesznek és szép élményekre számíthatnak a szerelemben.

SKORPIÓ

Szenvedélyessége a következő évben sem hagyja nyugodni a Skorpiót. Kutakodik, a dolgok mélyére akar látni, ám lényeges, hogy időt adjon magának, másoknak, hogy megérkezhessen a válasz feltett kérdéseire. Nem biztos, hogy 2011-ben talál párjára, de rengeteg tapasztalatra tehet szert szerelmi téren. Ha nincs egyedül, stabilizálódik kapcsolata, társa megbízható és támogató partnere lesz az év második felében.

NYILAS

Gondoktól mentes, szép év ígérkezik a szerelemben a Nyilas jegyűeknek 2011-ben. Számos hódítással büszkélkedhetnek és ha a felszín és az álarcok mögé pillantanak, esélyük van megtalálni azt, akivel őszinte, mély kapcsolatot teremthetnek. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy nagyon sok időt töltsenek mások társaságában, barátkozzanak, ismerkedjenek. Az eddigi, nem csak szerelmi kapcsolataik, elmélyülnek az eljövendő évben.

BAK

A fegyelmezett, megbízható Bak tőle kissé szokatlan módon adhatja át magát vágyainak 2011-ben. Lelkileg és testileg is intenzív öröm-élményekben lesz része, mintha most történne meg először és talán így is van, beleveti magát a szerelem mélyebb rétegeibe. Bizalma és önbizalma is megnő, közelebb engedi magához a számára fontos személyeket. A magányos Bak jegyűek számára komolyabb kapcsolat kialakulására az év vége felé nyílhat alkalom.

VÍZÖNTŐ

Bár előfordulhatnak bizonytalanságok érzelmi életében, 2011 összességében pozitív fordulatokat hozhat a Vízöntő számára. Ami ezelőtt változásnak indult, az ebben az évben beérik. Ha nem csukja be maga mögött az ajtót és nyitottan várakozik, tavasszal egy új, fontos ismeretségre tehet szert. Ősszel viszont legyen óvatosabb, nehogy kihasználják ugyanezt a nyitottságot! Ha nincs egyedül, ebben az évben könnyebben lesz megértő és gyengéd párjával.

HALAK

Az eddig felmerült szerelmi problémákra megoldást találhatnak a Halak jegyűek a tavaszi hónapokban. A magányos Halak rendkívül vonzó lesz ugyanebben az időben, több alkalom is kínálkozik számára az ismerkedésre, csak fontos, hogy önbizalmát ne hagyja meginogni! A nyár már korántsem lesz ennyire izgalmas, viszont az év utolsó szakaszában ismét gazdag periódusra számíthat

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 130492
Hónap: 3342
Nap: 90